nieuws

Nieuwe hypotheekadviessite

Archief

Onder de naam Nationale HypotheekRenteVerwachting (HRV) is een nieuwe internetsite beschikbaar waar bezoekers niet alleen terecht kunnen voor de laatste rentestanden, maar ook een hypotheek kunnen aanvragen.

De website www.hypotheekrenteverwachting.nl geeft dagelijks de stand van zaken weer met betrekking tot de AEX-index. Daarnaast kan een potentiële huizenkoper zich wenden tot een e-mailadres in één van de 22 landelijke regio’s voor een hypotheekadvies. Verder biedt de HRV de kijker informatie over geldleningen, sparen en beleggen.
Ook studenten kunnen op de site terecht voor een hypotheek. Bezoekers uit Voorne/Putten, Hengelo, Zeeland, Arnhem en Almere kunnen direct doorklikken naar advieskantoren die met de HRV samenwerken en daar een aanvraagformulier downloaden.
De site is opgezet door advieskantoor Universeel Hypotheken uit Hilversum. Het kantoor bemiddelt in hypotheken, onroerend goed en verzekeringen en verkoopt vakantiereizen.

Reageer op dit artikel