nieuws

Nieuwe hypotheek van Hypotheekshop

Archief

De Hypotheekshop heeft samen met geldverstrekker MNF Bank (ABN Amro) de Voordeel Socrates Hypotheek ontwikkeld. Het product is een vereenvoudigde versie van de al bestaande Plu+sPlan Socrates Hypotheek met een kortere offertegeldigheid (drie maanden), een 0,2% hogere verlengingsrente en een aangepaste verhuisregeling. “Daartegenover staat een zeer scherp tarief”, zegt De Hypotheekshop. Het introductietarief voor een tophypotheek met een rentevaste periode van tien jaar bedroeg 3,95%.

De Voordeel Socrates Hypotheek, die de Hypotheekshop onder eigen label verkoopt,  is te sluiten in alle aflossingsvarianten. “Het product is, gezien de beperkte offertegeldigheid, zeer geschikt voor consumenten die snel willen passeren.”

Reageer op dit artikel