nieuws

Nieuwe hypotheek van AXA

Archief

AXA introduceert een nieuw assortiment hypotheken onder de naam Liberté Hypotheek met daarin de voordeelhypotheek.

Deze voordeelhypotheek heeft de offertegeldigheid van vier maanden en verlengingsmogelijkheid van twee maanden. AXA wil hier mee bereiken dat de voordeelhypotheek voor een veel bredere doelgroep bereikbaar is dan alleen oversluiters. AXA speelt hiermee in op het instorten van de oversluitmarkt.
Het assortiment Liberté Hypotheken bestaat uit een levenhypotheek, een beleggingshypotheek
en aflossingsvrije hypotheek. Kenmerkend voor de Liberté Hypotheken zijn de scherpe rentes gecombineerd met de producten van AXA voor vermogensopbouw zoals het Verzekerd Hypotheek Plan. In de loop van het jaar voegt AXA nog een hybride hypotheek toe.
UCB, onderdeel van BNP Paribas, treedt op als funder van de hypotheekleningen.

Reageer op dit artikel