nieuws

Nieuwe huizensite van ING moet leads genereren

Archief

ING Bank wil de vastzittende woningmarkt in beweging brengen met een service die op huizen biedt, die niet te koop staan.

Omdat veel huizenkopers volgens ING tegen het feit aanlopen dat het huis dat zij willen niet wordt aangeboden, introduceert de bank de dienst WoonWaarUWilt. Deze service biedt woningzoekenden de mogelijkheid om een gefundeerd bod te doen op de woning die zij graag willen. Makelaar iBlue benadert vervolgens de bewoner en polst of deze geïnteresseerd is in de verkoop van zijn woning.
Uit het hypotheekadviesgesprek dat aan het bod vooraf gaat is dan al gebleken dat de geïnteresseerde ook daadwerkelijk de aankoop van de woning kan betalen. De koper is echter niet verplicht de hypotheek ook bij ING Bank te sluiten.

Reageer op dit artikel