nieuws

Nieuwe horecarisico’s ‘Stad’ en Woudsend naar Amev

Archief

Stad Rotterdam en Woudsend (Fortis ASR) brengen hun nieuwe horecarisico’s niet langer onder bij Bloemers & Co Assuradeuren, maar bij zusterorganisatie Amev. De beleidswijziging is per 1 januari van dit jaar ingegaan.

Amev is al jaren specialist in horecarisico’s en werkt met een acceptatieteam van acht medewerkers, dat is gevestigd in Utrecht. Dit team maakt de polissen op op naam van het agentschap van Het Regentenhuys verzekeringen, het eigen assurantiebedrijf van Stad Rotterdam. Het Regentenhuys verzendt polis- en boekingsstukken door aan het intermediair.  Met de wijziging loopt Fortis ASR vooruit op de samenvoeging van de bedrijfsactiviteiten van de labels Amev, Stad Rotterdam en Woudsend begin oktober van dit jaar.
Over de omvang van de horecaportefeuille, respectievelijk van de nieuwe productie wil Fortis ASR geen mededelingen doen. “De polissen die nu nog bij Bloemers lopen, worden vooralsnog niet overgevoerd”, aldus commercieel directeur Boudewijn van Uden in een schriftelijke toelichting aan het intermediair.  

Reageer op dit artikel