nieuws

Nieuwe Hollandse Lloyd komt met gewijzigde autopolis

Archief

Met een gewijzigde autopolis gaat Nieuwe Hollandse Lloyd het nieuwe jaar in. Het product kent onder meer een BM-ladder voor de volledig cascodekking.

Het doel van Nieuwe Hollandse Lloyd is uitbreiding van haar marktaandeel. Daarom wordt per 1 januari een BM-ladder voor volledig casco geïntroduceerd. Volgens deze BM-ladder krijgen verzekerden met trede 3 tot en met 13 een korting variërend van 2,5% tot 5% op de brutopremie. Netto bedraagt de korting maximaal 15%.
Voor nieuwe polissen geldt een gewijzigde inschaling. De minimum kilometrage per jaar is opgetrokken van 12.000 tot en met 25.000 kilometer. Nagenoeg alle particulieren vallen in de tariefschaal. De groep van bestuurders van 24 tot en met 27 jaar wordt altijd ingeschaald volgens het onbeperkte kilometragetarief.
Extra korting
Autoverzekerden ouder dan 55 jaar met een wa/casco-dekking kunnen bij Nieuwe Hollandse Lloyd rekenen op een extra korting van 7,5% over de brutopremie.
Tweede auto’s worden op dezelfde BM-trede ingeschaald als – net als bij de eerste auto – een volledige dekking is gekozen. Verder moet de bestuurder van de tweede auto ouder zijn dan 27 jaar en verblijven op hetzelfde woonadres van de verzekeringnemer van de eerste auto.
Ook heeft Nieuwe Hollandse Lloyd de regio-indeling gewijzigd. De gemeenten Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Maastricht en Heerlen zijn overgeheveld van de goedkopere regio 3 naar de duurdere regio 4 en Arnhem is overgegaan naar regio 3 (was regio 2).

Reageer op dit artikel