nieuws

Nieuwe GIM-koppeling tussen Rolls en extranet Fortis ASR

Archief

Vanaf 1 oktober zijn premieberekeningssite Rolls en Fortis ASR extranet Cockpit aan elkaar gekoppeld. Het betreft een koppeling voor zowel het privé- als het zakelijk gebruik van personenauto’s. De koppeling, die tot stand komt met behulp van GIM, is al lang een wens van de intermediairs die Rolls gebruiken, aangezien het een dubbele invoer scheelt. 

Concreet betekent de koppeling dat als intermediairs in Rolls een selectie maken uit de Autotelex-autotabel, deze gegevens samen met de postcode en aanvullende gegevens automatisch worden meegenomen naar Fortis ASR Cockpit, waar de schermen vooringevuld zijn. 
De uitrol vindt eind september plaats door Kooijmans Software BV. Het intermediair wordt geïnformeerd via hun nieuwsbrief en via Fortis ASR Cockpit. Voor eventuele vragen kunnen gebruikers terecht bij Kooijmans Software BV.

Reageer op dit artikel