nieuws

Nieuwe Garageverzekering Fortis ASR

Archief

Fortis ASR heeft de voorwaarden aangepast van de Garageverzekering en de premie voor nieuwe aanvragen met gemiddeld 10% verlaagd.

Meer service en snellere en scherpere offertes belooft Fortis ASR bij de introductie van de vernieuwde Garageverzekering. Dat heeft te maken met het verkorte digitale aanvraagformulier op Cockpit en de garantie dat het intermediair de digitale offerte binnen vijf werkdagen in huis heeft.
De vernieuwde Fortis ASR Garageverzekering bestaat uit een aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen, een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven, een cascoverzekering voor schade aan motorrijtuigen van klanten, een cascoverzekering voor eigen motorrijtuigen (inclusief handelsvoorraad), een ongevallenverzekering en een rechtsbijstandverzekering.
Premie
De premie is gemiddeld 10% verlaagd en er worden geen kosten voor termijnbetaling in rekening gebracht. De no-claimregeling wordt voortaan vooraf met de premie verrekend en het standaard eigen risico is van _ 500 naar _ 300 verlaagd.
In de offerte staat standaard een premie voor primaire dekking, waarmee ook schade veroorzaakt aan of met een klantenvoertuig wordt vergoed. De garagehouder hoeft dus geen beroep te doen op de verkeersverzekeringen van zijn klant.
Binnenkort introduceert de verzekeraar de mogelijkheid voor de polis- of garagehouder om zelf bij Fortis ASR kentekens aan- en af te melden. Het intermediair wordt daar op een later tijdstip over geïnformeerd.
Bestaande klanten profiteren vanaf 1 januari 2007 van de verbeterde Garageverzekering.

Reageer op dit artikel