nieuws

Nieuwe functie voor Van der Heide

Archief

Berrie van der Heide (42) verruilt komende maand zijn functie van directeur ICT van de Lancyr Groep voor die van parttime Registermakelaar Assurantiën bij Lancyr van der Heide in Scherpenzeel. Dit kantoor is één van de vijf backoffice-kantoren van de groep.

In zijn nieuwe functie gaat hij zich samen met Wim Vonk, die nog dit jaar de aandelen van Lancyr Van der Heide overneemt van de Lancyr Groep, bezighouden met ondersteuning van de accountmanagers en de employee-benefitsaanpak van het bedrijf.
Daarnaast start Van der Heide samen met zijn echtgenote, zelfstandig communicatie-adviseur, een eigen adviesbureau voor het intermediair onder de naam Bureau Diskk. Dit bedrijf gaat adviseren over strategie-, ICT- en communicatievraagstukken, en gaat zich bezighouden met de ontwikkeling en exploitatie van internettoepassingen en het verzorgen van praktijkopleidingen.
Van der Heide wordt bij de Lancyr Groep opgevolgd door Frank van Nynatten, die nu nog ICT-manager is bij Fuji Colours.

Reageer op dit artikel