nieuws

Nieuwe financiële topman Reaal

Archief

Tom van Dijl (42) wordt per 1 juni de nieuwe financiële topman van Reaal. Het betreft een uitbreiding van de hoofddirectie.

“Er vindt momenteel een herschikking van portefeuilles plaats en daar past deze benoeming in”, aldus Reaal. Directievoorzitter Cor van den Bos had Financiën onder zijn hoede. Daarnaast heeft hij P&O, management development en management accounting in portefeuille.
De huidige portefeuilles zijn als volgt verdeeld. Albert Bakker is verantwoordelijk voor het servicecenter Verzekeringen en voor alle juridische en fiscale zaken. Jan Boven heeft productmanagement in portefeuille en is daarnaast verantwoordelijk voor communicatie en beleggingen. Nico Jongerius is de ICT-man in de hoofddirectie en Hans Wilkes heeft de portefeuilles Verkoop en Proteq onder zijn hoede.
Van Dijl is afkomstig van Meeùs, waar hij lid was van de groepsdirectie als directeur Financiën & Operations. Daarvoor werkte hij onder meer voor Optas en KPMG Accountants.

Reageer op dit artikel