nieuws

Nieuwe etiketten Postbank Leven

Archief

Postbank Leven heeft op drie verzekeringen een nieuw etiket geplakt.

Postbank Horizon Planning is een nieuw concept voor de levensverzekeringen van de ING-dochter. Onder die mantel vallen drie producten: een kapitaalverzekering (Postbank SpaarPlan) en een uitgestelde lijfrente tegen zowel periodieke (Postbank LijfrentePLan) als koopsombetaling (Postbank KoopsomPlan).
Het gaat om drie unit-linkedverzekeringen. De premies kunnen worden belegd in drie fondsen: het Aandelenfonds (aandelen wereldwijd), het Beleggingsfonds (30% aandelen, 50% obligatie en 20% og en liquiditeiten) en het WinstVastFonds (gekoppeld aan de AEX, met 90% garantiewaarde).
Begin deze maand werd Postbank Horizon Planning via een mailing onder de aandacht van klanten gebracht. Brief en brochure gingen vergezeld van een ‘persoonlijke offerte’ voor alledrie de producten, uitgaande van premiebelegging in het Aandelenfonds. Bij het afsluiten van een verzekering geeft de Postbank een Minolta-verrekijker cadeau.

Reageer op dit artikel