nieuws

Nieuwe Duitse levenpolis

Archief

De Duitse levensverzekeraar Dialog komt met een nieuwe fondsgebonden levenpolis met vast basisrendement, Pension-max genaamd

Met deze beleggingspolis biedt de verzekeraar een oudedagsvoorziening waarbij de klant profiteert van de winstkansen van de effectenmarkten alsmede van financiële zekerheid van de contractueel vastgelegde rendementsgarantie. Pension-max werkt met een continu spaarproces en wordt bij negentien fondsen in bewaring gegeven. De jongste leeftijd om de polis te sluiten is 15 jaar, de oudste 75 jaar. De klant heeft de keuze uit drie beleggingsstrategieën: conservatief, evenwichtig en dynamisch. Aan het eind van de rit kan worden gekozen voor een uitkering ineens of voor uitbetaling in tien jaarlijkse termijnen.

Reageer op dit artikel