nieuws

Nieuwe directeur Hypotheekshop

Archief

Jan van Overbruggen is sinds begin deze maand algemeen directeur (ad interim) van De Hypotheekshop

Hiermee volgt hij tijdelijk Lodewijk van der Heijden op die per 1 mei in dienst treedt als lid van de hoofddirectie van Reaal Verzekeringen. Van Overbruggen was sinds 2000 voorzitter van het Stichtingsbestuur van De Hypotheekshop en dus reeds nauw betrokken bij de organisatie. Als ad-interimdirecteur is Van Overbruggen verantwoordelijk voor het dagelijkse bestuur van De Hypotheekshop en het aantrekken van een nieuwe directie.
Voor zijn aanstelling bij De Hypotheekshop was Van Overbruggen achttien jaar werkzaam voor Unilever. Vervolgens heeft hij negen jaar bij KBB (later Vendex KBB, tegenwoordig Maxeda) gewerkt. In 1997 heeft hij zich als zelfstandige interimmanager gevestigd.

Reageer op dit artikel