nieuws

Nieuwe directeur bij Optima

Archief

Helma van Wanrooij is benoemd tot nieuwe directeur bij intermediairbedrijf Optima. Zij neemt de taken over van oprichters en aandeelhouders Arjen van Dun en Klaas Dekker. Van Wanrooij was sinds oktober 2003 al in dienst bij Optima. “Met de benoeming is een begin gemaakt om het operationele management van Optima geleidelijk los te maken van de aandeelhouders. Doel hiervan is het bedrijf zelfstandig te laten functioneren, los van individuele belangen, wat de uiteindelijke continuïteit ten goede zal komen”, zo licht Optima toe.

Van Dun gaat zich als commissaris bezighouden met relatiebeheer; daarnaast gaat hij zich buiten Optima richten op participaties in bedrijven. Dekker blijft actief met conceptontwikkeling, ICT en opleidingen. 

Reageer op dit artikel