nieuws

Nieuwe dienst geeft oversluittip

Archief

Consumenten kunnen sinds kort een abonnement nemen bij Hypotheekbewaking, een dienst die een tip geeft als de tijp rijp is om de hypotheek over te sluiten.

Hypotheekbewaking is een label van Emarato uit Ridderkerk, een bedrijf dat naar eigen zeggen gespecialiseerd is in het opzetten van nieuwe bedrijven. Initiatiefnemer is Gerard van den Berg.
De dienst houdt in de gaten wanneer het moment is aangebroken om de hypotheek over te sluiten. Aanmelding geschiedt via tussenpersonen. Hypotheekbewaking claimt dat huizenbezitters zo nooit meer te veel betalen voor een hypotheek. “Wij maken gebruik van speciaal ontwikkelde software, die op elke moment van de dag, zeven dagen in de week, berekeningen uitvoert om specifiek voor de aangesloten klant de meest gunstige hypotheek te vinden.”
De hypotheekgegevens worden via de tussenpersoon in het systeem ingevoerd; de klant geeft aan bij welke besparing hij bericht wil ontvangen om zijn hypotheek over te sluiten. Volgens Hypotheekbewaking worden ook kosten als boeterente meegenomen in het berekenen van het te behalen voordeel. Voor de dienstverlening betaalt de klant _ 100 per jaar. Op www.hypotheekbewaking.nl staan twee deelnemende tussenpersonen vermeld: Lancyr WTN in Barendrecht en Compass Advies in het Limburgse Buchten.

Reageer op dit artikel