nieuws

Nieuwe cursussen bij Nibe-SVV

Archief

Opleidingsinstituut Nibe-SVV heeft een cursus ontwikkeld voor de veel voorkomende wijzigingen en aanpassingen op lopende levensverzekeringen. Verder start op 1 november de nieuwe driedaagse training letselschadeberekening en gaat op 4 november de nieuwe Basiscursus Regres van start.

Bij de nieuwe opleiding ‘Praktijk Leven’ is de module ‘Mutatie bestaande polis’ geïntroduceerd. De module is verkrijgbaar als zelfstudiepakket (met studienetbegeleiding). Deze versie kost e 165 en de in november startende mondelinge cursus, die alleen in Amsterdam en Rotterdam gegeven wordt, kost e 355. De derde en laatste module van ‘Praktijk Leven’ komt in november beschikbaar en heet ‘Expiratie’; de eerste module is getiteld ‘Acceptatie’.
De nieuwe driedaagse training Letselschadeberekening wordt gegeven door Jessica Laumen en vindt plaats in Utrecht op 1, 8 en 15 november van 9.00 tot 17.00 uur en kost e 1.195. Deelnemers krijgen inzicht in de berekeningen van het verlies van arbeidsvermogen en alle facetten die hierbij van belang zijn, zoals inzicht in de loonstrook, het bruto/netto-traject, het fiscaal en consumptief traject en de sociale zekerheidswetgeving.
De Basiscursus Regres vindt plaats in het WTC in Rotterdam op 4, 11 en 18 november. In deze cursus staat het verhaal van kosten en uitkeringen – als gevolg van een ongeval waarvoor een derde aansprakelijk is – centraal. De kosten bedragen e 950. Meer informatie en/of inschrijving: tel. 020-520.85.34, e-mail cursist@nibesvv.nl.

Reageer op dit artikel