nieuws

Nieuwe brochures NOG Bedrijfssparen

Archief

NOG heeft haar brochures voor bedrijfssparen aangepast aan de nieuwe huisstijl.

De brochure voor bedrijfssparen is er in twee varianten: voor de werkgever en voor de werknemer.
In de werkgeversbrochure komen de mogelijkheden van de bedrijfsspaarregelingen aan bod: verzekerd sparen via het Fortuin Plan of het Persoonlijk Vermogen Plan of het afsluiten van een lijfrente die eveneens in de beide NOG-spaarplannen kan worden ondergebracht. Rekenvoorbeelden met de nieuwe bedragen en fiscale cijfers van 1997 staan op aparte insteekvellen.
De werknemersbrochure met de titel ‘Werknemers verdienen meer met NOG Bedrijfssparen’ gaat dieper in op de mogelijkheden van verzekerd sparen. Ook hier worden de bedrijfspaarregelingen aan de hand van rekenvoorbeelden uitgelegd op losse vellen. NOG verklaart voor deze aanpak gekozen te hebben, omdat de werkgever zijn werknemers zo gericht kan informeren door alleen die inlays te kiezen die in zijn bedrijf van toepassing zijn.

Reageer op dit artikel