nieuws

Nieuwe beveiligings- producten van Heras

Archief

Beveiligingsspecialist Heras heeft twee nieuwe hulpmiddelen op de markt gebracht waarmee onder andere autodealers hun terrein kunnen beveiligen: de Terreinblocker en de Powerfence.

Heras biedt hiermee naar eigen zeggen een totaalconcept voor terreinbeveiliging. De Terreinblocker is een stalen barrière van 50 cm hoog, die berekend is op het stoppen van voertuigen met een snelheid tot 60 km/uur.De Power Fence is een hekwerk dat bij aanraking een stroomstoot veroorzaakt en kan bevestigd worden op bestaande hekken. Tevens kan bij een onderbreking van het stroomcircuit een alarmsignaal naar een centrale bewakingsdienst worden gestuurd.
Heras meldt dat klanten kunnen informeren naar gunstiger voorwaarden bij hun verzekeringsmaatschappij. Marketingmanager Peter van de Boogert: “Een aantal verzekeraars geeft preventieve adviezen aan hun klanten. Wij zijn wel met een paar maatschappijen in gesprek, maar een eventuele premiekorting bij afname van Heras-producten is niet aan de orde. In bepaalde gevallen is bij goede beveiliging wel een gunstiger premiestelling mogelijk, maar dat gebeurt alleen op adhoc-basis.”
De Terreinblocker wordt al gebruikt door een aantal autoverhuurbedrijven op Schiphol. In de toekomst wil Heras zich specialiseren in de buitenbeveiliging. Daarbij wordt ook het visuele aspect niet vergeten, getuige de pay-off “de vormgever van veiligheid”.
De terreinblocker is al in gebruik op Schiphol

Reageer op dit artikel