nieuws

Nieuwe bestuursstructuur DAK

Archief

Coöperatie DAK heeft een nieuwe bestuursstructuur gekregen. Het ‘oude’ bestuur en de raad van commissarissen zijn samengevoegd tot één raad van bestuur.

“De organisatie is de afgelopen 23 jaar veranderd. Hoewel de oorspronkelijke uitgangspunten nog steeds verankerd liggen binnen de coöperatie, zijn de dienstverlening en omvang wel sterk veranderd”, zo verklaart DAK de wijziging van de structuur. Inmiddels zijn 1.200 assurantiekantoren lid van de coöperatie en verleent de organisatie verschillende diensten waarvan de postenbank en de Hypotheekfaciliteit de belangrijkste zijn.
Het nieuwe bestuur bestaat uit zeven leden, waarbij minimaal vier leden van de raad van bestuur lid moeten zijn van de coöperatie en drie externe deskundigen kunnen toetreden. De statutair directeur is tevens lid van de raad van bestuur.
De nieuwe raad van bestuur (v.l.n.r.): Tom Korthals, Jan Gast (vice-voorzitter), Ton van Hooft, Wim Koot (voorzitter) en Bas van Twillert (statutair directeur). Op de achterste rij: Fons Stoffels (links) en Bert van der Linden.

Reageer op dit artikel