nieuws

Nieuwe autopolis voor Britse Defensiemedewerkers

Archief

De Britse productontwikkelaar Rubicon Corporation heeft in samenwerking met onder meer de Britse verzekeraar Norwich Union een nieuw autoproduct op de markt gebracht voor Naafi Financial, de aanbieder van verzekeringen voor het Britse leger

Hiermee wordt dekking geboden die voldoet aan de eisen van militair personeel, medewerkers van het Britse ministerie van Defensie en aan hun familie in Groot-Brittannië. De verzekering biedt een voordelige dekking voor de auto wanneer deze tijdelijk niet gebruikt wordt, zoals in periodes waarin de medewerkers ingezet worden in het buitenland. Daarnaast wordt speciale dekking geboden voor die medewerkers die in hun eigen voertuigen op militaire vliegbases moeten rijden. De medewerkers kunnen offertes aanvragen via de callcenters van Rubicon, maar ook bestaat vanaf begin 2006 de mogelijkheid voor offerteaanvraag en sluiten van de polis via internet.

Reageer op dit artikel