nieuws

Nieuw tijdschrift voor de financiële professional

Archief

Deze week verschijnt het eerste nummer van een nieuw “lijfblad voor de financiële professional”, zoals het blad Financials Only zichzelf afficheert.

Het tijdschrift richt zich op de persoon achter de financiële functionaris en besteedt veel aandacht aan loopbaanontwikkeling, het persoonlijke functioneren en human-interest. Daarnaast zijn in Financials Only veel vacatures te vinden.
Het blad is een uitgave van Kluwer en verschijnt tweewekelijks in een oplage van 50.000. Verspreiding vindt plaats op basis van controlled circulation: iedereen die volgens de gestelde criteria binnen de doelgroep valt, kan een gratis abonnement krijgen.
Het eerste nummer bevat onder meer een artikel over personen die zijn gedetacheerd, een reportage over ex-chief financial officers en een column van Charles Groenhuijsen.

Reageer op dit artikel