nieuws

Nieuw softwarehuis voor financiële Internet-applicaties

Archief

Marcel Albers en Steven Reiz, beiden afkomstig van het systeemhuis Bolesian, zijn in Den Bosch van start gegaan met een softwarehuis voor de financiële dienstverlening: Creative Internet Solution Provider, kortweg Crisp.

Albers en Reiz hebben bij Bolesian de nodige ervaring opgedaan met financiële dienstverlening tijdens de ontwikkeling van ‘Vera’, het verkoopsysteem van Interpolis voor het Rabo-kanaal en ‘VAM’ een systeem voor de zakelijke markt van ABN Amro Verzekeringen.
Het nieuwe softwarehuis biedt oplossingen en applicaties, die inhaken op ontwikkelingen zoals:
individualisering van de dienstverlening;all-finance-dienstverlening;globalisering van de markt;nieuwe afzetkanalen.Crisp richt zich onder meer op ontwikkeling en beheer van websites en de ontwikkeling van zogenoemde ‘intelligente’ applicaties voor Internet en intranet-toepassingen (afgesloten netwerken zoals het DDD van Delta Lloyd). De Crisp-oprichters denken daarbij aan applicaties voor de afhandeling van schades, gevolgen van (fiscale) regelgeving voor klanten en financiële planning. Volgens Marcel Albers behoren niet alleen direct-writers tot hun doelgroep. “Ook voor tussenpersonen en intermediairverzekeraars zijn er diverse interessante Internet-applicaties te bedenken, bijvoorbeeld via het VerzekeringsAtrium.”

Reageer op dit artikel