nieuws

Nieuw sociaal plan SNS Reaal

Archief

Na langdurig onderhandelen is er overeenstemming bereikt tussen de directie van SNS Reaal en de vakorganisaties over een nieuw sociaal plan voor het concern.

Dit plan moet ingaan op 1 november 2007 en loopt door tot 1 maart 2009. De bonden zijn redelijk tevreden, maar willen niet spreken van een principeakkoord, omdat zij niet alles hebben gekregen wat ze graag wilden. Zo hadden zij de reistijdcompensatie willen laten ingaan bij 90 minuten reistijd, in plaats van de nu overeengekomen twee uur. Verder wil SNS Reaal vasthouden aan een bandbreedte van 15% salaris voor wat wel of niet als een ‘passende functie’ moet worden gezien. De vakbondsleden leden moeten zich voor eind oktober uitspreken over het nieuwe sociaal plan.

Reageer op dit artikel