nieuws

Nieuw samenwerkingsverband verzuimverzekeringen

Archief

Onder de naam Intermediair Verzuim Management (Invema) is een nieuw samenwerkingsconcept op het gebied van inkomensverzekeringen actief. Oprichters zijn Janthony Wielink (Enkwest Opleiding & Advies in Apeldoorn) en Tonie Bosch (AssurantieRegisseurs in Wierden). Deelnemende kantoren worden ondersteund op het gebied van collectieve inkomensverzekeringen met onder meer een helpdesk, mailingen, inkoop van verzekeringen (“bij alle relevante inkomensverzekeraars”) en het voeren van de administratie. 

“Invema is opgericht omdat veel, met name kleinere, assurantieondernemers wel zaken doen op deze collectieve markt, maar vaak een gebrek hebben aan kennis en een totaaloverzicht missen”, zegt Bosch. Er zijn inmiddels vijf kantoren bij Invema aangesloten. De formule heeft een speciale database die inzicht geeft in de verzuimontwikkelingen bij de werkgevers. Kantoren betalen jaarlijks € 500 voor de diensten van Invema.

Reageer op dit artikel