nieuws

Nieuw personeel via AM Banenmarkt

Archief

Verzekeraars en assurantietussenpersonen schreeuwen om nieuw personeel

De assurantiebedrijven vinden het steeds moeilijker om via reguliere wervingsmethoden vakbekwame medewerkers aan te trekken. Assurantie Magazine steekt de bedrijfstak de helpende hand toe door op zaterdag 9 oktober een banenmarkt te houden. In het Utrechtse Jaarbeursgebouw zullen tijdens de AM Banenmarkt (10.00-17.00 uur) tientallen verzekeraars, tussenpersonen, IT-bedrijven, banken, werving- en selectiebureaus en overige organisaties aanwezig zijn om hun vacatures aan te prijzen. Deze bedrijven presenteren zich via onder meer stands en workshops aan werkzoekenden, waaronder schoolverlaters. In de aanloop naar deze banenmarkt publiceert AM in de komende (zomer)maanden een reeks artikelen over het arbeidsklimaat in de verzekeringsbranche. Onder meer wordt ingegaan op de personeelsproblematiek, werving en selectie, de arbeidsvoorwaarden, scholing en training, en loopbaanbegeleiding bij verzekeraars en bij intermediair. Voor informatie: tel. 0172-466.311.

Reageer op dit artikel