nieuws

Nieuw pand voor Van der Spruit en dochter PFP Consultants

Archief

Assurantiemakelaar Van der Spruit & Dobbelmannduin en financiële planner PFP Consultants hebben een nieuw pand betrokken in Lisse . “Snelle groei maakte deze overstap noodzakelijk”, zegt Jos van der Vlugt”, directielid van beide bedrijven.

“Met name de kruisbestuiving tussen het makelaarsbedrijf en onze nieuwe, in 2002 gestarte, bedrijfsactiviteit PFP Consultants heeft veel nieuwe klanten opgeleverd, zegt hij. “Klanten die bij PFP pensioenen, financieringen en hypotheken laten doorrekenen worden doorgesluisd naar het assurantiebedrijf en andersom. Ook uit financiële adviezen bij echtscheidingen houden we veel klanten over.”
Van der Spruit & Dobbelmannduin telt 19 medewerkers en heeft 800 bedrijven en 3.500 particulieren in portefeuille.

Reageer op dit artikel