nieuws

Nieuw NAC-stadion trekt assurantiekantoren

Archief

Het nieuwe NAC-stadion aan de Stadionstraat in Breda blijkt een grote aantrekkingskracht op assurantiekantoren te hebben. Drie van de zestien kantoorunits zijn onlangs door drie verschillende assurantiebedrijven betrokken.

Het betreft R.I.T. Solutions, Stoof Assurrantiën en de Partners Groep. De drie bedrijven zochten in de eerste plaats een grotere kantoorruimte en vonden die in een van de vier kantoorgebouwen in de hoeken van het stadion. De meerwaarde van de nabijheid van de Bredase voetbalploeg is natuurlijk meegenomen. J. van Assenderp van R.I.T. Solutions: ” NAC spreekt de mensen hier enorm aan. Het feit dat we op het veld uitkijken maakt het allemaal extra aantrekkelijk. Deze locatie is veel beter dan waar we voorheen zaten.” Net als R.I.T. Solutions beschikt Stoof Assurantiën over een business seat in het NAC-stadion. Stoof heeft bovendien NAC als klant. De Partners Groep gaat niet zover in de clubliefde. “Het had evengoed een andere kantoorruimte kunnen zijn, hoewel het stadion natuurlijk uitstraling heeft”, bekent D. van Tilburg. De Partners Groep kan zich zo’n houding permitteren. Ze heeft namelijk een ex-speler van NAC, Danny Schrijvers, in de gelederen.
R.I.T. Solutions houdt voor relaties en belangstellenden morgen zaterdag 24 augustus open dag tussen 11.00 en 18.00 uur.
De nieuwe adressen luiden als volgt:
R.I.T. Solutions, Stadionstraat 15 C, postbus 3867, 4800 DW Breda, tel. 076-530.39.33;
Stoof Assurantiën, Stadionstraat 1, 4815 MC Breda, tel. 076-521.48.81;
De Partners Groep, Stadionstraat 15, 4815 NC Breda, tel. 076-520.86.00.
Een van de kantoortorens van het nieuwe NAC-stadion, bekroond met stadionverlichting.

Reageer op dit artikel