nieuws

Nieuw logo Dutch Insurance Group

Archief

Met een nieuwe overkoepelende naam en een nieuw logo heeft Dutch Insurance Network de organisatorische veranderingen afgerond.

Dutch Insurance Group is voortaan de naam voor de holding. Daaronder vallen Dutch Insurance Network (ondersteuning van ruim vierhonderd tussenpersonen), Dutch Insurance Facilities (marketing, reclame en organisatie-advies voor verzekeraars en tussenpersonen), Dutch Insurance College (opleidingen in de financiële dienstverlening) en Innova Verzekeringen (label-verzekeringen van Generali, De Goudse en De Amersfoortse voor bijna honderd tussenpersonen).
De onderneming boekte vorig jaar een omzet van f 6,7 mln. In Nieuw Vennep wordt voor de veertig medewerkers een nieuw kantoor gebouwd.
Het nieuwe logo van Dutch Insurance Group.

Reageer op dit artikel