nieuws

Nieuw logo Bovemij fris en ‘Iers groen’

Archief

Met ingang van 1 januari 1998 beschikt Bovemij over een nieuwe organisatiestructuur. De bestaande werkmaatschappijen zijn verdwenen en hebben plaatsgemaakt voor marktgroepen. Ook beschikt de verzekeraar van de Bovag over een nieuw logo.

Het oude logo van de verzekeringsmaatschappij van de Bovag was volgens marketingmanager Thanasis Vassiliadis hoognodig aan vervanging toe. “Dat logo was allereerst al zo’n twintig jaar oud. Daarbij waren er een aantal technische redenen dat een nieuw logo wenselijk was. Zo ging het kopiëren erg slecht en had het een moeilijke kleur. Het nieuwe logo ziet er daarentegen fris uit en heeft een mooie ‘Iers groene’ kleur, waardoor het bovendien goed te kopiëren is.” De komende twee maanden zal het oude logo op alle uitingen vervangen worden door de frisse variant.
“Waarom de letter ‘V’ zo boven het logo uitsteekt? Wat dacht u van ‘Verzekeringen’ of zoals u het wilt ‘Victorie’…”, aldus Vassiliadis.
Lees meer over het nieuwe Bovemij op pagina 43.

Reageer op dit artikel