nieuws

Nieuw kantorennet Evercare van start

Archief

In de regio Oost-Brabant en Limburg is een nieuw netwerk van assurantiekantoren onder de naam Evercare van start gegaan. De initiators C.N.C. Evers en L.P. van Gent waren tot voor kort aangesloten bij Adviesgroep CombiNed.

Het kantoor van Evers en Van Gent handelde tot begin dit jaar onder de naam Adviesgroep CombiNed Geldrop. De statutaire naam was overigens Adviesgroep CombiNed Valkenswaard. Om de verwarring compleet te maken was het kantoor gevestigd in Eindhoven. In Dongen (handelsnaam Adviesgroep CombiNed Tilburg) en Made (AC Made) waren bijkantoren gevestigd.
De samenwerking in CombiNed verliep echter niet meer naar de zin van Evers en Van Gent. Evers: “Het werd te kleinschalig. Voor een groot kantoor als wij, met bijkantoren in Dongen en Made, leverde de samenwerking te weinig voordelen op. Daarom zijn we eruit gestapt en een eigen netwerk van zelfstandige ondernemers begonnen.”
Naast vestigingen in Eindhoven, Dongen, en Made heeft het kersverse Evercare ook vestigingen in Dinteloord, Den Bosch en Geleen. Ook de Geleen-vestiging is een voormalig lid van de CombiNed-groep. Evercare, met als subtitel ‘adviescentrum voor financiële zekerheid, hoopt binnen afzienbare tijd naar tien tot twaalf kantoren uit te groeien. Het netwerk richt zich voorlopig vooral op de regio Brabant/Limburg.
Evercare is een vrije organisatie van gelijkwaardige zelfstandig ondernemers. Evers: “Iedereen heeft de mogelijkheid om gezamenlijk activiteiten te ondernemen op het gebied van kennis, marketing, inkoop en samenwerking met verzekeraars. Maar niets is verplicht. Leden hoeven ook geen vaste bijdrage te betalen voor deelname. Het heeft niets met franchise te maken.”
Het logo van de adviesketen

Reageer op dit artikel