nieuws

Nieuw internationaal EB-netwerk voor Amev

Archief

Voor internationale pooling van employee-benefitsvoorzieningen maakt Amev voortaan alleen gebruik van het netwerk IGP.

IGP staat voor International Group Program, een netwerk dat wordt geleid door de Amerikaanse verzekeraar John Hancock (Boston). Deelnemers zijn enkele grote verzekeraars, die in hun eigen land een vooraanstaande positie innemen op het gebied van employee-benefitsverzekeringen.
De Duitse IGP-partner is Victoria, onderdeel van Ergo. In Frankrijk is AXA de partner en in het Verenigd Koninkrijk is dat Royal & Sun Alliance. Voor België en Luxemburg nemen de Fortis-dochters AG 1824 en Fortis Luxemburg deel. In de Verenigde Staten participeert Fortis Benefits, speciaal voor EB-pakketten voor kleine en middelgrote bedrijven. IGP is op dit terrein het grootste netwerk ter wereld.
Amev nam sinds een jaar deel aan AllNet, een vrij nieuw netwerk onder regie van Allianz. Voor Amev-klanten die al van AllNet gebruik maken, wordt de samenwerking voortgezet.

Reageer op dit artikel