nieuws

Nieuw hypotheekprodukt Nieuw Rotterdam Leven

Archief

Met de Voordeel Standaard Hypotheek heeft Nieuw Rotterdam Leven een nieuw hypotheekprodukt op de markt gebracht voor met name jonge tweeverdieners met een bruto hoofdinkomen van f 35.000 en meer per jaar.

De Voordeel Standaard Hypotheek is een moderne versie van de hypotheek met levensverzekering. De inkomens van tweeverdieners worden volledig meegeteld, op voorwaarde dat zij structureel zijn. Op basis van dit gezamenlijk bruto jaarinkomen wordt de hypotheeksom vastgesteld tot een maximum van f 400.000.
Als geldgever treedt de IDM Bank op. Financiering is mogelijk tot 125% van de executiewaarde. De looptijd van de hypotheek is maximaal 30 jaar. De eindleeftijd is 71 jaar. Een hoog/laag-constructie is toegestaan. De afsluitkosten bedragen 1% van de hypotheeksom.
Het hypotheekprodukt kent negen rentevaste perioden naar keuze, waarvan enkele (2, 3, 12 en 17 jaar) met bedenktijd. De overige termijnen zijn: 1, 5, 7, 10 en 15 jaar. Jaarlijks mag 20% van de oorspronkelijke hoofdsom boetevrij worden afgelost. De hypotheek kan worden meegenomen naar de nieuwe woning indien binnen een half jaar wordt verhuisd.

Reageer op dit artikel