nieuws

Nieuw hypotheekproduct moet groei van Royal stimuleren

Archief

De nieuwe hypotheekproductie van Royal Leven groeide vorig jaar licht naar f 2,5 (2,3) mld. Een nieuw hypotheekproduct moet de verkoop stimuleren.

Eind deze maand komt Royal Leven met een nieuw flexibel labelproduct, Royal Residence Hypotheken.
De klant kan (in overleg met zijn adviseur) zelf de premie bepalen. Op dit moment is de belangrijkste hypotheek van Royal Leven de Royal Future Hypotheek, een verbeterde spaarhypotheek, die in samenwerking met de bank Mees Pierson (nu Fortis) aan de man wordt gebracht. De Royal Residence Hypotheek moet een soortgelijk succes worden.
Commercieel directeur P. Strik van Royal Leven telde vorig jaar 9.023 afgesloten (woning)hypotheken. Dat is vrijwel gelijk aan de 9.016 afgesloten hypotheken een jaar eerder. De gemiddelde hypotheeksom bedroeg f 272.640 (257.000).

Reageer op dit artikel