nieuws

Nieuw Assurantiepakket op basis van Windows

Archief

Het automatiseringsbedrijf Limo uit Waddinxveen brengt binnenkort een nieuw assurantiepakket op de markt, geschikt voor zowel tussenpersonen, volmachtkantoren en verzekeraars. Het pakket ‘Assurantie Totaal’ is gebaseerd op het Deense financiële pakket Navision Financials.

Het nieuwe assurantiepakket is in eigen beheer ontwikkeld door Limo Automatisering. Aanleiding vormde een verzoek van een ‘grote Rotterdamse assurantiemakelaar met volmachtkantoor’, waarvan het systeemhuis de naam nog niet wil noemen. Assurantie Totaal, draaiend onder Windows, is niet maatschappij gebonden en beschikt over alle mogelijke koppelingen naar Microsoft-producten. Limo werkte ruim anderhalf jaar aan de bouw van het pakket.
Het Waddinxveense bedrijf Limo is dealer van het pakket Navision waar het assurantiepakket op gebouwd is. Het bracht eerder op een vergelijkbare wijze Nederlandse administratiepakketten voor onder meer de benzinebranche op de markt. Volgende maand wordt Assurantie Totaal officieel ten doop gehouden tijdens de Business Solutions Beurs in de Rai (22 t/m 24 september).
Momenteel worden de laatste zaken geregeld om het pakket geheel gebruiksklaar te maken. Zo is het bijvoorbeeld nog wachten op een ADN-certificering. “Dat is binnen twee weken geregeld”, aldus Rob Spitteler van Limo. Over wat het pakket gaat kosten, wil hij nog geen uitspraak doen. “In september maken wij het definitieve prijskaartje bekend. De prijs is concurrerend als je deze vergelijkt naar de vier overige aanbieders die zich net als wij op de top van de markt richten”.

Reageer op dit artikel