nieuws

Nieuw adviesbureau voor intermediair van start

Archief

Roel Stevens (40) heeft onder de naam SPM-Advies een adviesbureau voor het intermediair opgericht.

Stevens wil met SPM-advies project- en interimwerk bij assurantietussenpersonen uitvoeren, bijvoorbeeld bij conversietrajecten, coaching van medewerkers, implementatie van werkprocedures, managementadvies, opzetten volmacht of tijdelijke vervanging van een manager.
Stevens heeft twintig jaar ervaring in het verzekeringsvak. De laatste acht jaar was hij werkzaam in directiefuncties bij Gerrits Lammers (nu Meeùs) en Thoma Groep in Lochum. Bij dit laatste bedrijf was hij directeur backoffice en in die functie verantwoordelijk voor het volmachtbedrijf en de ICT. Bij Gerrits Lammers was hij directeur Volmacht.
Roel Stevens

Reageer op dit artikel