nieuws

Nibe-SVV start Praktijk Leven

Archief

Nibe-SVV is gestart met Praktijk Leven, een nieuwe opleiding voor adviseurs en acceptanten bij levensverzekeraars.

De opleiding bestaat uit drie modules. Hierin komen onder meer onderwerpen aan bod als: beoordeling aanvraagformulier, premie(opbouw) en betaling, informatieverstrekking aan klanten, verzwijging en boxkeuze bij kapitaalverzekeringen.
De eerste module, ‘Acceptatie nieuwe polis’, kost als zelfstudiepakket met studienetbegeleiding e 165. De mondelinge begeleiding gedurende vijf wekelijkse bijeenkomsten start op 9 september in Amsterdam en 14 september in Rotterdam. De kosten hiervan bedragen e 335.
De tweede module (‘Mutatie bestaande polis’) komt 1 september op de markt, de derde en laatste (‘Expiratie’) op 1 november. Informatie: tel. 020-520.85.34 of via cursist@nibesvv.nl.

Reageer op dit artikel