nieuws

Nibe-SVV ontwikkelt drieluik Personenschade

Archief

Nibe-SVV heeft (“in overleg met alle belangrijke marktpartijen”) een volledig nieuwe leergang op het gebied van personenschade op stapel gezet. De eerste leergang ‘Personenschade licht letsel’ bestaat uit praktijkgerichte modules en start in november. In 2006 worden de opleidingen ‘Personenschade middelzwaar letsel’ en ‘Personenschade zwaar letsel’ verwacht.

Marktpartijen en overkoepelende organisaties als Nivre, PIV, (rechtsbijstand)verzekeraars, BCE, NIS en NPP zijn op verzoek van Nibe-SVV aan tafel gaan zitten. “Deze partijen hebben meegedacht over de uitgangspunten, de inhoud en de eindtermen van de leergang.” De opleiding wordt afgesloten met een praktijkexamen. Binnenkort komt uitgebreide informatie over de eerste leergang Personenschade beschikbaar (o.a. lesdatums, prijzen en vrijstellingsmogelijkheden). 
Om te voorkomen dat de tijdens deze opleiding verworven competenties verouderen, gaat onmiddellijk na het afsluiten van de opleidingscyclus een PE-programma van start, dat deelnemers aan deze leergang in staat stelt hun vakmanschap actueel te houden.

Reageer op dit artikel