nieuws

Nibe-SVV houdt leergang ‘Personenschade licht letsel’

Archief

Komende herfst start opleidingsinstituut Nibe-SVV met de leergang ‘Personenschade licht letsel’. Deze beslaat tien bijeenkomsten in de periode van 25 september tot en met begin volgend jaar.

In deze leergang worden antwoorden gegeven op vragen als:
Hoe moet ik een personenschade regelen? Waar moet ik rekening mee houden bij het benaderen van de benadeelde? Welke schade komt in aanmerking voor vergoeding? Op praktijkgerichte wijze wordt het hele proces van schadebehandeling onder de loep genomen. Ook het recht, bedrijfsregelingen en de nieuwe gedragscode voor behandeling van letselschades van de Universiteit in Tilburg komen uitgebreid aan bod.
De leergang bestaat uit vijf modules: Aansprakelijkheid en schadebehandeling, Personenschade licht letsel, Fraude, Interculturele communicatie, en Communicatieve vaardigheden.
De doelgroep bestaat uit aankomend schadebehandelaars en -regelaars bij aansprakelijkheidsverzekeraars, rechtsbijstandverzekeraars, expertisebureaus, schaderegelingsbureaus en makelaars en tussenpersonen.
Examen
De leergang wordt afgesloten met een overkoepelend praktijkexamen waarin de kennis en vaardigheden uit alle modules aan de orde komen. De modules Aansprakelijkheid en schadebehandeling en Personenschade licht letsel worden tussentijds op kennis getoetst. De studiebelasting is honderd uren (exclusief toetsen en praktijkexamen).
De leergang ‘Personenschade licht letsel’ wordt gehouden in het APS-vergadercentrum in Utrecht en kost _ 4.160 (vrij van BTW). Meer informatie is te vinden via
www.nibe-svv.nl/View/Nieuws/953.

Reageer op dit artikel