nieuws

Nibe-SVV helpt SAC-cursisten uit de brand

Archief

Het landelijk opleidingsinstituut Nibe-SVV biedt SAC-cursisten die de Assurantie B-cursus volgen een alternatief voor het uitvallen van de lessen in verband met het faillissement van de Stichting Assurantie Cursussen (SAC).

In de plaatsen Arnhem, Eindhoven en Utrecht zullen vijf lesavonden verzorgd worden van elk drie uur. Dit vindt alleen doorgang als minimaal dertien personen zich aanmelden.
De kosten bedragen f 250. Er zal lesgegeven worden op basis van het door SAC verstrekte lesmateriaal.
Voor de andere cursussen ziet Nibe-SVV geen kans om een noodscenario in werking te laten treden. “Het merendeel betreft ook B-cursisten”, zegt Nibe-SVV accountmanager Hans de Ruiter. Voor meer informatie: tel. 030-265.11.06.

Reageer op dit artikel