nieuws

NIA sluit duizendste assurantiekantoor aan

Archief

De Nederlandse Inkoopcombinatie voor Assurantie-intermediairs (NIA) in Assen heeft onlangs de grens van duizend aangesloten assurantiekantoren doorbroken. Als duizendste deelnemer werd de Offermans Joosten Groep (Geleen) verwelkomd. Ter gelegenheid van deze mijlpaal kreeg dit volmachtbedrijf een cheque van € 1.000 ten behoeve van de personeelsvereniging. Offermans Joosten heeft 43 medewerkers in dienst en heeft 12.500 klanten in de boeken staan.

De groei van de inkoopcombinatie NIA is de laatste jaren hard gegaan. Sinds de oprichting in 2001 is het aantal aangesloten assurantiekantoren jaarlijks met honderden toegenomen. Alleen al vorig jaar kwamen er rum driehonderd kantoren bij. “Om deze groei in goede banen te leiden, is er veel geïnvesteerd in huisvesting, automatisering en personeel”, aldus directeur Henk Hulsebos. Hij benadrukt dat grotere assurantiebedrijven de weg naar Assen hebben gevonden. “Offermans Joosten is daar een goed voorbeeld van.” NIA werkt samen met de verzekeraars Amev, Avéro Achmea, Cardif, Onderlinge ‘s-Gravenhage, Reaal en Winterthur en de geldverstrekkers Argenta, Bank of Scotland, Bouwfonds, Direktbank, GMAC, Interbank, ING, Postbank en SNS Reaal.

Reageer op dit artikel