nieuws

NIA geeft stedenvluchten weg

Archief

Inkooporganisatie NIA heeft van februari tot en met juli zo’n duizend vluchten naar een Europese stad weggegeven.

De aangesloten kantoren kregen voor elke drie ondertekende hypotheekoffertes een voucher voor een vlucht naar Nice, Barcelona, Kopenhagen, Venetië, Londen of Berlijn. Aan de actie werd meegewerkt door ABN Amro, Avéro Achmea, Bank of Scotland, BLG, Cardif, MNF, Onderlinge ‘s-Gravenhage, Postbank, Reaal, SNS, T@F, Winterthur en Zwitserleven.
Ruim driehonderd kantoren deden mee en spaarden samen duizend stedentrips bij elkaar. Tussenpersoon ’t Huys De Drie Gewesten uit Grijpskerk was het meest succesvol. “Omdat onze klanten uiteindelijk mede voor dit resultaat hebben gezorgd gaan we ze onder hen verloten”, aldus eigenaar Henk van der Naald.
Henk van der Naald (’t Huys De Drie Gewesten) en Selma Vellinga (NIA).

Reageer op dit artikel