nieuws

NIA en KomBo samen verder als StercK

Archief

Inkoop- en midofficebedrijf NIA gaat vanaf 1 januari volgend jaar samen met de overgenomen bedrijven Box Finance, KomBo en ADP Intermediairgroep verder onder de naam ViaFeria

Richting het intermediair zal worden geopereerd onder de naam StercK, onder het motto ‘Wij gaan voor élke hypotheek’. “Ons doel is om dé nummer één financiële dienstverlener van het land te worden.” De tweeduizend aangesloten kantoren zullen regionaal worden bediend vanuit vestigingen in Assen, Gouda en Venray. Die hebben onder meer speciale loketten voor BKR-geregistreerden en consumptief krediet. Deelnemers hebben keuze uit diverse abonnementen, maar alle productie via StercK wordt opgeteld. “Hierdoor kunnen zij bonusonafhankelijk adviseren.”

Reageer op dit artikel