nieuws

NHL komt met VerzuimControl

Archief

Onder de naam VerzuimControl gaat Nieuwe Hollandse Lloyd (NHL) werkgevers een ziekteverzuimverzekering, een verhaalsbijstandverzekering (van DAS), een webtool voor de Poortwachter-eisen en ondersteuning door reïntegratiebedrijf Terzet bieden. Laatst genoemde is als aanvulling op VerzuimControl te sluiten. 

De verzuimverzekering is op conventionele basis. De eigen-risicoperiode beloopt naar keuze van de werkgever 2, 4, 6, 13, 26 of 52 weken. Het dekkingspercentage is variabel tussen 70% en 100% met een maximum van 170%. De werkgeverslasten kunnen meeverzekerd worden tot 25%.
Met de webtool kan de werkgever het verzuim melden, muteren en administreren wordt. Het programma bewaakt met onder meer automatische agendawaarschuwingsfuncties en rapportagefuncties de wettelijk verplichte Poortwachter-stappen. 

Reageer op dit artikel