nieuws

Netwerk NVM-makelaars telt honderd kantoren

Archief

Het samenwerkingsverband van NVM-makelaars ERA Nederland telt sinds kort exact honderd kantoren. Ter gelegenheid daarvan, houden de makelaars ‘open huis’.

ERA werd ruim twee jaar geleden opgericht en was een van de eerste makelaarsnetwerken die zijn ontstaan rond een bepaalde marketingformule. ERA introduceerde destijds het Koper Garantie Plan. Inmiddels verwerkt het netwerk jaarlijks 15% van alle NVM-transacties.
Ter gelegenheid van de honderdste deelnemer houden alle ERA-makelaars op zaterdag 5 oktober ‘open huis’. Het complete woningaanbod van de ERA-kantoren is volledig te zien op Internet: http://www.base.nl/era
Het postadres van ERA Nederland is: postbus 24050, 3502 MB Utrecht. Tel. 030-289.99.00/287.11.09 (fax).

Reageer op dit artikel