nieuws

Negenhonderd reacties op oproep Zilveren Kruis

Archief

De oproep die Zilveren Kruis onder het motto ‘Eerst mensen, dan regels’ in kranten heeft geplaatst, heeft negenhonderd reacties opgeleverd.

In paginagrote krantenadvertenties heeft Bert Bolderick, directievoorzitter van Zilveren Kruis, een paar weken geleden lezers/verzekerden opgeroepen om de mening te geven over de gezondheidszorg en over Zilveren Kruis. Op de oproep hebben negenhonderd mensen gereageerd. Dit is inclusief een oproep in Actief, het verzekerdenmagazine van Zilveren Kruis. “Alle reacties worden beantwoord”, zegt woordvoerster Esther Barfoot. “Bij het gros is dat al gebeurd.” De reacties moeten nog worden geïnventariseerd. “Het is dus nog te vroeg om te kunnen zeggen welke wijzigingen of verbeteringen dit binnen Zilveren Kruis met zich mee zal brengen”, zegt Barfoot.

Reageer op dit artikel