nieuws

Nederlandse portefeuille Alpina naar Zurich Schade

Archief

Met terugwerkende kracht tot 1 januari van dit jaar wordt de Nederlandse portefeuille van Alpina overgedragen aan het Nederlandse bijkantoor Zurich Schade.

De portefeuilleoverdracht vloeit voort uit de fusie van de Zwitserse bedrijven van Alpina en Zurich, beide onderdeel van Zurich Financial Services. Deze fusie werd begin juni dit jaar formeel een feit door de toestemming van de Zwitserse toezichthouder.
Voor de Nederlandse markt heeft de integratie van Alpina in Zurich Schade geen gevolgen. De acceptatie van particuliere en kleinzakelijke risico’s blijft in handen van volmachtbedrijf Turien & Co. Risicodrager Zurich blijft zich in ons land uitsluitend richten op de grootzakelijke en internatonale markt.

Reageer op dit artikel