nieuws

NBVA wijzigt statuten

Archief

De Tielse brancheorganisatie NBVA heeft de statuten gewijzigd waardoor niet alleen assurantietussenpersonen lid kunnen worden.

“De statuten zijn aangepast aan de gegroeide praktijk. Voorheen was de NBVA alleen toegankelijk voor assurantiebemiddelaars, maar in de praktijk was dit al breder. Nu zijn de statuten aangepast, zodat alle financiële bemiddelaars lid kunnen worden”, verklaart woordvoerder Joerie van Looij. “Wij zijn nu een branchevereniging voor financiële bemiddelaars.” Van Looij benadrukt dat de waarden van de NBVA, zoals onafhankelijkheid en deskundigheid onveranderd hoog in het vaandel staan.
Nieuwe bestuursleden
Niet alleen de statuten van de NBVA ondergingen een wijziging, ook het bestuur werd gewijzigd.
Zo is afscheid genomen van vice-voorzitter Geert Hendrikx. Hij is opgevolgd door het zittende bestuurslid Willem van Dijk (47), directeur van kantoor Van Dijk & Partners Financiële Planners (Rijen). Nieuw toegetreden tot het hoofdbestuur zijn: Joost Quint (50) van Economisch Adviesbureau Drs. J.W.L. Quint (Megen), Pascale van Heugten-van Casteren (39) van Van Heugten & Partners (Heesch) en Jan van Stigt Thans, van het Schiedamse assurantiekantoor Van Stigt Thans.
van Heugten.

Reageer op dit artikel