nieuws

NBVA regelt telecomdiensten voor leden

Archief

NBVA en het telecombedrijf WorldCom hebben een overeenkomst gesloten voor de levering van een telecommunicatie-dienstenpakket aan de NBVA-leden.

Naast telefonie voorziet de overeenkomst ook in producten als Indirect Voice, International Freephone en teleservices (0800/0900-diensten).
Volgens de NBVA zijn er geen ingewikkelde procedures nodig om gebruik te maken van de telecomdiensten. Het bedrijf maakt namelijk gebruik van een zogenaamd Carrier-Preselectiesysteem. Door een aanmeldingstelefoontje kunnen leden direct van de dienst gebruik maken. Installatie van randapparatuur of programmering van telefooncentrales is meestal niet nodig. Verder zijn er afspraken gemaakt voor kortingen op hardware, zoals telefooncentrales, datanetwerken en gratis advies inzake infrastructuur.

Reageer op dit artikel