nieuws

NBVA organiseert automatiseringsdag

Archief

Op woensdag 13 juni organiseert de NBVA in samenwerking met verzekeraars de ‘NBVA Automatiseringsdag’ in het Congrescentrum in Den Haag.

Doel van de dag is duidelijkheid te scheppen in wat alle ICT-ontwikkelingen betekenen voor het intermediair. Hoe kunnen nieuwe ICT-toepassingen ingebed worden in het assurantiekantoor? Hoe kan digitale communicatie de adviesfunctie versterken? Welke (maatschappij)software is er? Wat zijn de concrete verwachtingen voor de toekomst?
In de ochtend wordt via een plenaire sessie aandacht besteed aan de ICT-ontwikkelingen in de verzekeringsbranche. De resultaten van een automatiseringsenquête onder NBVA-leden worden gepresenteerd en is er een paneldiscussie. Een van de sprekers is Niek Hoek (directievoorzitter Delta Lloyd) in zijn hoedanigheid van voorzitter van het E-Business Platform
In de middag zijn er diverse parallelsessies, verzorgd door verzekeraars. Deelnemende verzekeraars zijn: Aegon, de Amersfoortse, Amev, AXA, Delta Lloyd, Goudse, Klaverblad, Legal & General, Levob, London Verzekeringen, NN, Royal & SunAlliance, Stad Rotterdam, Winterthur, Zurich en Zwitserleven.

Reageer op dit artikel