nieuws

NBVA geeft gratis kwaliteitswijzers weg

Archief

De NBVA stelt de vorig jaar ontwikkelde kwaliteitswijzer voor assurantiekantoren gratis beschikbaar aan 8.000 financiële dienstverleners. De kwaliteitswijzer is ontwikkeld met Bureau Heuperman & Kooij en hiermee kunnen kantoren zich voorbereiden op bijvoorbeeld de komst van de Wet Financiële Dienstverlening (WFD). Via www.kwaliteitswijzer.nl kunnen de kantoren gebruik maken van digitale stroomschema’s die de kernactiviteiten van een kantoor beschrijven, zoals klantadvisering, klachtafhandeling, gegevensbeheer, personeelsbeheer en procesbewaking.

Voor de NBVA-leden is er een plus-versie ontwikkeld. Deze gaat nog meer in op de kwaliteitseisen die door de WFD aan de kantoren worden gesteld. Daarnaast kan men een arrangement afnemen, kosten € 495, waarmee door bureau Heuperman & Kooij het kantoor doorgelicht wordt. Voor niet-leden wordt een andere gerekend. 

Reageer op dit artikel